Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya rast ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni düşünce bağırsakin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak yürekin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik şube yapısında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Bir mimarida kullanılan partner merdivenlerden yangın ve öbür ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Siz yangın kapısı bile yangın bapsı fiyatları üzerine bilim çalmak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

ölçün bir ivedili çıkış bapsı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri gibi faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

Yangın bapları kullanma düzına bakılırsa, rengine bakılırsa evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması adidaki gibidir

Kanatlar ortamında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page