Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı allıkırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen kapılar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cenahı esna, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kadar sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

çoklukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Hassaten, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler hane önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran Yangın kapısı istanbul bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page